Opleiders

 

Hoe zorg ik voor een onderwijsprogramma met een goede balans tussen kennis en persoonlijke ontwikkeling? Hoe staan de aanstaande afgestudeerden in hun werk? Hoe vinden studenten de balans tussen studie, werk en privé? Hoe zorg ik ervoor dat ze na de opleiding mentaal gezien klaar zijn voor de arbeidsmarkt?

Studenten hebben te maken met een hoge prestatiedruk, zowel op studieniveau als op persoonlijk niveau, waardoor er met regelmaat stress en spanning ontstaat. De laatste nieuwsberichten bevestigen het gerucht dat er meer burn outs zijn dan ooit. Millennials bijvoorbeeld, willen op elk moment de beste versie van zichzelf zijn en hebben hoge verwachtingen van zichzelf.

Om dit te voorkomen is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding een must! Studenten verdienen het om kennis op te doen over hun brein, zodat zij mentaal gezond blijven, energie goed kunnen verdelen en gemotiveerd zijn om de opleiding op een gezonde manier te halen. De Universiteit van Nederland heeft recentelijk uitgesproken dat het zeer belangrijk is dat studenten goed begeleid worden wanneer zij klaargestoomd worden voor de arbeidsmarkt, om uitval in een later stadium te voorkomen.

Daarnaast is deze kennis en de daarop volgende mindset van grote meerwaarde in het uitvoeren van sociale beroepen.

Tijdens onze workshops staat het inzetten van de kracht van je brein en het ontwikkelen van geloof en motivatie centraal. Dit kan aangevuld worden met persoonlijke coaching, zodat we zeker weten dat het de studenten gaat lukken. De vier strategieën uit ons model staan centraal gedurende het programma op maat. De eerste workshop neemt jullie mee in de materie, waarna er op maat uitgebouwd kan worden.