Particulieren

 

Wat is jouw droom of passie? Welk talent heb jij? Streef jij deze voldoende na? Als je een wens zou mogen doen, wat zou die wens dan zijn?

Piekeren, doemdenken, zwartkijken… wie kent de gedachte valkuilen niet?
Ons brein is gericht op gevaar, het ziet altijd eerst het negatieve van een situatie of gebeurtenis. Dit is vanuit de evolutie theorie zo ontwikkeld. In de oertijd (denk aan: jagen, overleven) moest het brein zich voorbereiden op gevaar, te allen tijde! Als oermens was het belangrijk direct te kunnen handelen. Inmiddels leven we in een tijd dat acuut overleven in de meeste gevallen niet meer aan de orde is. De luxe van onze maatschappij zorgt ervoor dat we gelukkig en dankbaar mogen zijn met alles wat we hebben. We kunnen dromen najagen en talenten ontwikkelen. Maar waarom lukt dat ons dan niet altijd? Waarom komen we niet tot de dingen die we écht graag willen?

 

Buro brein³ neemt je mee op breinreis om deze vragen te beantwoorden.
Door middel van workshops en lezingen over de werking van je brein kom je tot bewustwording en motivatie. Doordat je leert hoe je brein werkt, kun je direct aan de slag met effectieve strategieën om te doen wat je altijd al hebt willen doen.